• Call : +31 (0)6 41249239

Wat gaat dat kosten?

MeerCrea Wandkleed viltDe prijzen van de workshops staan per onderdeel vermeld. Koffie, thee en limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Eventueel kan er tegen meerprijs voor een gezonde lunch gezorgd worden.
De ziektekostenverzekeraars vergoeden steeds minder psychologische hulp en stellen steeds meer aanvullende eisen. De kosten voor therapie staan vermeld bij het kopje ‘de algemene voorwaarden’ en kunnen door sommige zorgverzekeraars, afhankelijk van uw klachten (gedeeltelijk) vergoed worden.
Emmie is Lid van de FVB: Federatie Vaktherapeutische Beroepen www.vaktherapie.nl, van de Nederlandse Vereniging voor beeldend therapie (NVBT) www.beeldendetherapie.org, van de N.C.K.T Netwerk Christen Kinder Therapeuten en van 023 Vaktherapeuten, een vereniging van vaktherapeuten in de regio Haarlem. www.023vaktherapeuten.nl.
Doen waar je in gelooft… is ook mijn missie waarbij voor ‘iedereen’ herstel en ontwikkeling mogelijk is door beeldende vaktherapie, ongeacht financiële middelen. Neem contact op, ook als de kosten een probleem kunnen zijn emmie@meercrea.nl.
De vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2015 staan op zorgwijzer.nl !
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie