• Call : +31 (0)6 41249239

Francijn

Ik ben in 2017 met deze reis meegeweest. Het was een heerlijke week. Leerzaam, ontstressend, creatief, prachtige excursies, en zulke fijne mensen om me heen! Echt een aanrader.

——-

Anoniem 

Emmie heeft met onze pleegdochter 10 creatieve therapiesessies gehouden. Hierin heeft onze pleegdochter geleerd emoties te erkennen en te benoemen. Dit was voorheen voor haar niet mogelijk. Zowel onze pleegdochter als ons hele gezin heeft hier veel baat bij gehad.
Dank je wel, Emmie!

——-

A.M. 

“De ontmoetingen met Emmie en het creatieve bezig-zijn hebben mij enorm gesteund in de moeilijke tijd die ik doormaak.
Ik werd me er meer van bewust dat ik alles met mijn verstand beredeneer, maar door bezig te gaan met verf, pastelkrijt en houtskool, kwam ik meer en meer bij mijn gevoel terecht en liet ik toe dat de gevoelens die ik had er ook mochten zijn. Ik herontdekte hoe leuk en ontspannend het is om met deze materialen te werken. Het gaat om het proces, niet om het eindresultaat.
Emmie kan goed luisteren en ik heb het gevoel dat mijn woorden veilig zijn bij haar. Dat vind ik heel belangrijk. Door haar support kan ik bepaalde dingen in mijn leven loslaten en voor mij geld dat ik ze neer kan leggen bij God, Onze Vader. Hij zorgt voor mij en houdt zoveel van mij dat ik mijn leven aan Hem kan toevertrouwen.”
A. M.

————

Anomiem 

Ik vond de creatieve therapie heel erg leuk en erg leerzaam. Het was fijn om de tijd te kunnen nemen om naar je zelf te kijken, te zien waar je nu staat en wat je bezig houd.

Om dingen te ervaren zoals de structuur van de klei en daar dan wat van maken; hoe jij het zelf voelt en waar jij op dit moment staat. Het creatief bezig zijn vond ik fijn, maar ook het praten over de situaties waar iedereen in zat aan de hand van de creaties.

————

Anoniem

Ik heb veel gehad aan de creatieve workshop waar ik aan meegedaan heb. Erg goed hoe Emmie dit deed!!! Er kwam voor mij nogal wat emotie naar boven, ook de confrontatie dat ik even mijn man niet bij mij in mijn veilige plekje wilde hebben….