• Call : +31 (0)6 41249239

Doel
Dagbesteding vanuit Bijbelse basis principes met ruimte voor zingevingvragen.
Met oog voor elkaar, de schepping, creativiteit, bewegen, voeding en gezondheid.

Doelgroep
Voor inwoners van de Haarlemmermeer en omliggende gemeentes, met een aandoening of beperking. Mensen die van elkaar willen leren, die vragen stellen en samen op zoek willen naar antwoorden op levensvragen. Wat zegt de Bijbel over de praktijk van het leven, ook als het anders loopt dan wij verwacht hadden. In de groep zet ieder zijn of haar gaven en talenten in. Een diverse doelgroep kan elkaar aanvullen en bevragen.

Dagbesteding
De schepping laat ons veel van de Schepper zien: in de natuur, materialen, creativiteit, beweging en voeding. Met deze gaven gaan we aan de slag. Dit uit zich onder andere in gezamenlijk activiteiten bedenken en uitvoeren. Dit kan aan de hand van thema’s. Denk aan bezig zijn met creatieve materialen, (buiten) in beweging zijn, sport en spel, tuinieren, muziek en ‘oorspronkelijke’ voeding bereiden. We zoeken naar mogelijkheden. Dit doen we samen in een proces van ouder worden of omgaan met een beperking. Door scheppend bezig te zijn, bouw je persoonlijk en met elkaar iets op.

Mantelzorg
Mantelzorgers zullen betrokken en ontlast worden. Er zullen mantelzorg gespreksmomenten en individuele contacten zijn. Ook ten aanzien van een mogelijke vervolg plek.

Financiën
Via PGB of particuliere vergoeding per dagdeel.